U KOJOJ VRSTI ČOKOLADE IMA NAJVIŠE ANTIOKSIDANSA
Autor: Biljana Kulundžić, 23. 10. 2013.
Ponovnim objavljivanjem najzanimljivijih članaka s Biologije nastavljamo slaviti rođendan portala. Studija objavljena 2009. godine potvrdila je da su antioksidansi i drugi nutrijenti na bazi biljaka koji se nalaze u čokoladi i kakao proizvodima snažno povezani s količinom nemasnih sastojaka proizvedenih iz kakaa. Pročitajte koji su to čokoladni proizvodi s najviše antioksidansa i uživajte u slatkim danima ljeta!
Kalendar
« Travanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |
Tražilica
UDŽBENICI
Korisni linkovi